januari 30, 2017

Lakstempel letter C

Lakstempels worden al gebruikt sinds de oudheid om documenten en ander goed te waarmerken. Het doel van een lakzegel is om als waarborg te dienen dat de inhoud nog origineel is en niet gelezen is. Daarnaast kan een lakstempel aantonen dat het document echt afkomstig is van de persoon waarvan hij afkomstig zou moeten zijn. Elke lakstempel kan verschillende afdrukken geven, bijvoorbeeld een letter uit het alfabet zoals de letter c, maar een lakstempel kan ook een woord of zin afdrukken en daarnaast kan een lakstempel ook logos of tekens afdrukken.<img class="size-medium wp-image-55 alignright" src="https://stempelaar.nl/wp-content/uploads/2017/02/gfhfg-300x300.jpg" alt="" width="300" height="300" />

De lak, ook wel wax genoemd bestond vroeger uit bijenwas, maar kan tegenwoordig uit heel veel verschillende materialen bestaan. Sinds de oudheid waren er al verschillende kleuren lak beschikbaar welke elk een andere groep adelen representeerde. Ook kon men zich identificeren met de was stempel vorm, de grote van de lakstempel en met het gene dat afgedrukt werd.

Tegenwoordig worden lak stempels vooral gebruikt omdat men ze leuk vindt en het een leuke sfeer aan een document kan geven. Daarnaast kan een lakzegel informatie over brengen zoals een logo, een tekst of initiale, zoals een <a href="https://stempelaar.nl/product/letter-lakstempel/">lakstempel met de letter C</a>. In tegenstelling tot vroeger is er tegenwoordig een hele erge grote variatie aan soorten stempels en lak voor een hele lage prijs en voor een van een veel betere kwaliteit als vroeger, en daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om voor een hele lage prijs je <a href="https://stempelaar.nl/product/lakstempel-met-logo/">eigen design lakstempel te laten maken</a>, wat natuurlijk helemaal super is. Ook de lak kost tegenwoordig vrij weinig en niets weerhoud u dan ook om direct uw eigen wasstempel (/ waxstempel) aan te schaffen, al is het maar omdat een lakstempel met uw eigen initialen (zoals een lakstempel met de letter c) of een lakstempel uw eigen logo logo erg leuk op uw bureau staat.

Stempelaar

Stempelaar.nl verkoopt al sinds 2016 lakstempels en wax stempels tegen een zeer scherpe prijs. Ons aanbod bestaat uit lakstempels, wax stempels, wax blokjes en vele andere accessoires welke binnen deze categorie passen.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram