Het zetten van een goede stempel met een lakstaaf is een kunst die wat oefenen vergt. Je moet de wax precies op de goede plaats op het papier laten lopen en moet zorgen dat je precies genoeg wax op het papier hebt. Daarnaast moet je zorgen dat je de lakstaaf uitblaast zonder te spetteren en moet je de stempel goed in de wax drukken.

Het is lastig uit te leggen hoe je de perfecte stempel maakt, maar onderstaande video's kunnen u goed op weg helpen en met wat oefening bent u snel waar u zijn wilt.

Tip: oefen op een stukje glad materiaal zoals op een lakstempel plaatje welke u vindt in onze webshop, zodat u de lak van dit materiaal af kunt halen en gewoon weer her kunt gebruiken mocht de stempel mislukt zijn.


Stempelaar

Stempelaar.nl verkoopt al sinds 2016 lakstempels en wax stempels tegen een zeer scherpe prijs. Ons aanbod bestaat uit lakstempels, wax stempels, wax blokjes en vele andere accessoires welke binnen deze categorie passen.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram