december 6, 2018

Zegel brief

Wat is er mooier dan een authentieke zegel brief. Het ontvangen daarvan zou fantastisch moeten zijn en in de moderne tijd waarin alles snel geprint wordt moet het haast wel zonde zijn een zegel brief open te maken. Wat zou er leuker zijn dan zelf zegel brieven te kunnen versturen? Met uw voorletter, of bijvoorbeeld het woord bedankt, of ik hou van je, of misschien wel een hartje, hoe fantastisch zou dat zijn? Of misschien wel nog leuker, met uw eigen naam of logo? Het is allemaal mogelijk met onze lakstempels. Maak uw eigen zegelbrief voor maar een 2 tientjes investeringskosten. Een lakstempel plus handvat plus wax blokjes plus lak lepel plus verzendkosten, of terwijl de volledige set, heeft u voor nog geen 20 euro bij u thuis! 

Vroeger werden zegelbrieven nog verstuurd als serieus middel. Het was nodig om met een zegel een brief dicht te maken om er zeker van te zijn dat niemand de brief zou bekijken en om te laten zien van wie de stempel afkomstig was. Tegenwoordig is dat natuurlijk niet meer het geval, maar het unieke karakter dan een zegel brief kan geven is erg mooi. En het hoeft natuurlijk niet perse een brief te zijn, een lakstempel kan ook op bijvoorbeeld een doosje gezet worden of op een brief, zoals vaak bij certificaten gebeurd.

Wij bieden vele soorten stempels aan. Voor een paar euro heeft u bijvoorbeeld al een stempel met uw voorletter, wat perfect is voor elke beginner, koop een handvat en wat wax erbij en voor iets meer dan een tientje bent u klaar. Wilt u groter gaan? Bekijk dan onze tekst lakstempels met love, of thank you erop, of ga nog een stapje hoger met onze luxere afbeelding stempels met bijvoorbeeld een uil, of het woord hand made erop. Deze hand made stempels kunnen tevens direct handig zijn voor doe het zelf werkjes. Alles wat u nodig heeft om een lakstempel te maken vindt u op onze website, en voor elke prijsklassen hebben wij iets beschikbaar. Met als maximum een lakstempel met uw eigen design erop voor maar 25 euro!

Veel van onze stempels zijn op voorraad en zullen binnen een week bij u thuis arriveren. Onze verzendkosten en prijzen zijn laag en onze producten van erg hoge kwaliteit. Heeft u tips over ons aanbod? Bijvoorbeeld producten welke u graag in de shop zou willen zien, laat het ons dan weten.

Wilt u uw stempel extra speciaal maken, koop dan een gouden of zilveren stift en kleur de afdruk in om nog een speciale zegel brief te maken, of mix kleuren wax blokjes om zo een mix kleur stempel te maken.

Stempelaar

Stempelaar.nl verkoopt al sinds 2016 lakstempels en wax stempels tegen een zeer scherpe prijs. Ons aanbod bestaat uit lakstempels, wax stempels, wax blokjes en vele andere accessoires welke binnen deze categorie passen.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram