januari 2, 2019

Lakstempel op glas

Een tijdje gelede kregen wij de vraag of het mogelijk is een wax stempel op een wijnfles te plaatsen. Een ontzettend goed idee, maar kan het? Wij hadden geen idee en hebben het getest, en wat blijkt, het is mogelijk! Onze eerste gedachten was dat een wijnfles te glad is en de rondingen misschien een probleem opleveren, maar dit vermoeden bleek onjuist. Sterker nog, toen wij de lak van de fles af wouden halen om het later weer te kunnen smelten, zat de lak zo sterk vast aan de fles dat wij een mesje nodig hadden en niet eens alle lak los kregen van de fles. Kortom, zoals te zien valt op de bijgevoegde foto, een lakzegel op een wijnfles is zeker mogelijk en zit sterk vast!

Stempelaar

Stempelaar.nl verkoopt al sinds 2016 lakstempels en wax stempels tegen een zeer scherpe prijs. Ons aanbod bestaat uit lakstempels, wax stempels, wax blokjes en vele andere accessoires welke binnen deze categorie passen.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram